Autor
|
Temat |
 |
|
hawa
|
uporczywe otwieranie linkow w ie
Witam i o rowiazanie problemu uprzejmie pytam . Sytuacja wyglada tak, ze zainstalowalam sobie ostatnio firefoxa - tu wielki uklon w strone tworcy tej stronki, dzieki ktoremu mogam odkryc zalety tej przegadrki . Ustawilam sobie ja jakos domyslna przegladarke i niby wszystko gra, problem jedynie w tym, ze jak dostaje jakiegos linka na gg i klikam na niego, to strona otwiera sie w internet explorer (mojej poprzedniej przegladarce), natomiast kiedy dostaje linka na poczte, to bez problemow otwiera sie w firefoxie . Nie bardzo moge sobie dac rade z ta kwestia, grzebalam w ustawieniach zarowno firefoxa jak i gg i nic, marny skutek. Czy ktos moze wie jak uporac sie z tym problemem, czy ktos mial moze podobnie i podolal sytuacji? Z gory dziekuje za jakakolwiek odpowiedz/podpowiedz/sugestie *niepotrzebne skrelic . Pozdrawiam!
|
Pon Sie 22, 2005 14:48 |
|
|
Bartek
Site Admin
|
u mnie w gg linki otwierają się w firefoxie.
jedyne co przychodzi mi do głowy to:
- ustawienie firefoxa jako domyślna przeglądarka (Narzędzie/Opcje/Ogólne/Domyślna przeglądarka)
- ściągnięcie nowego gadu - gadu (jest już 7.0)
pobierz
radziłbym spróbować też tlen plusa + paczkę z ikonkami. dużo lepszę niż gg, a też można rozmawiać z userami, którzy mają tylko gadu gadu.
|
Pon Sie 22, 2005 22:52 |
|
|
hawa
|
Dziekuje bardzo, pomoglo, nowa wersja gg to jest to! Stara podobno zawsze otwierala stronki w ie, w nowej jest juz to poprawione! Nad tlenem pomysle, na razie rozpiera mnie radosc, ze wszystko gra! Jeszcze raz dzieki i pozdrowienia!
|
Wto Sie 23, 2005 13:37 |
|
|
|
Forum Rules: