Firefox :: Zobacz temat - Kofiguracja paneli

Forum Firefox Strona Główna -> Problemy

Kofiguracja paneli

Autor    Temat Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
reCoil

Kofiguracja paneli

chciałbym dostosować Firefoksa tak, aby maksymalnie przypominał Maxthona, z którego wcześniej korzystałem.

i tam jest taka opcja, że można zamykać każdy panel klikając dwukrotnie na jego tytuł (nie trzeba szukać żadnych przycisków do zamykania, co usprawnia pracę).

oprócz tego w maxthonie klikając na zakładki, otwierały się każda w oddzielnym panelu. bardzo to ułatwiało sprawdzanie "stałych" stron, bo otwierałem kilka naraz, a potem je przeglądałem.

mam też taki problem, że jak kliknę na link, to otwiera mi się w nowym panelu, który automatycznie wyświetlany jest NA WIERZCHU (co denerwuje). wiem, ze jest opcja w ustawieniach, która to zmienia, ale niezależnie od tego, jak jest zaznaczone, to ciągle wyskakują mi te nowe panele na pierwszy plan :/

wiecie może, czy da się skonfigurować lisa, żeby miał te opcje, o których napisałem? ewentualnie, czy znacie dodatki, które to umożliwiają? niestety, ale siła przyzwyczajenia psuje wizerunek ff w moich oczach, przez te szczegóły Very Happy

Odpowiedz z cytatem  
Post Czw Lis 02, 2006 22:58 

reCoil

ha! sam sobie odpowiem na własne pytanie, bo znalazłem rozwiązanie (a moze się to komuś przydać). wystarczy bowiem zainstalować dodatek 'tab mix plus', który zarządza w pełni panelami co prawda z ff 2.0 działa na razie tylko wersja 0.3.5rc1 (beta) , ale nie jest źle.

Odpowiedz z cytatem  
Post Pią Lis 03, 2006 20:54 

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu

Forum Jump:

Strona 1 z 1

Ostatni temat | Następny temat  >

Forum Rules: